Zwangerschapsyoga

De zwangerschap is een bijzondere en unieke tijd in het leven van de vrouw. Zij bereidt zich in deze periode zowel fysiek, mentaal als emotioneel voor op de bevalling en het moederschap. Zwangeren volgen bij ons de reguliere yin yoga lessen. Deze zijn de rustige tegenhanger van alle yang lessen. Het tempo en de sfeer lenen zich goed voor de zwangere vrouw en de ontiwkkeling van haar ongeboren kindje. 

Je verdiept het contact met je kindje en je wordt je bewust van wat je veranderende lichaam op dit moment nodig heeft. De yinhoudingen maken het bindweefselde soepel en sterk en creëren ontspanning, wat zorgt voor een zo gezond en sterk mogelijk lichaam van de zwangere, maar ook van die van het kind. Daarnaast geeft yin je emotionele en mentale rust en kracht, wat niet allen jou, maar ook de ontwikkeling van het kindje in jou ten goede komt. Dit samen draagt bij aan een zo ontspannen en goed mogelijke zwangerschap en bevalling. 

Voor wie?

Voor iedere aanstaande moeder die de zwangerschap bewust wil beleven en zich goed wil voorbereiden op de bevalling, vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent, tot de laatste week van je zwangerschap.

Yoga Breukelen werkt samen met de verloskundigen praktijk De Vecht: www.vkpdevecht.nl en de huisarstenpraktijken in Stichtse Vecht. 

Alle yin yoga lessen worden gegeven op onze locatie van Yoga Breukelen. Contact: natasja@yoga-breukelen.nl

‘Grote avonturen beginnen klein’.