Yoga therapie


Bij Yoga Breukelen en Yoga Loenen is ook de mogelijkheid voor individuele lessen, zowel voor yoga therapie (bij specifieke fysieke klachten) als voor coaching. Dit kan in de studio’s of op een door jou gewenste locatie.

Bewegen en ontspannen helpt vele klachten te verminderen of te voorkomen. Soms kan er een fysieke klacht zijn die individuele aandacht en behandeling vraagt. Yoga Therapie/ Yin Medicine kan dan uitkomst bieden. Afhankelijk van de klacht en de oorzaak daarvan, kan dan individueel hatha of yin yoga, chakra yoga, (restoritive) aerial yoga, coaching of een combinatie daarvan in gang gezet worden. Soms is een klacht niet fysiek, maar wordt wel lichaamsgerichte coaching ingezet. Vaak is iemand met een sessie of vijf zover dat hij of zij in een groep prima verder kan.

Voorbeelden van klachten zijn stress, frozen shoulder, rsi, nek- schouderklachten, lage rugpijn, bekken(bodem)problematiek, ademhalingsproblemen, reuma, artrose, migraine, herstellen na periode van ziekte of trauma, overprikkeling bij hoog sensitiviteit, slapeloosheid, opklimmen uit burn-out en vele andere klachten.

Overigens hoef je niet perse klachten te hebben, ook als je het gewoon fijn vindt om prive les te krijgen, is dat mogelijk.  

Natasja, die naast yoga docente ook coach is, begeleidt vele volwassenen en kinderen in hun groei- en herstel proces, via yoga, yin medicine, lichaamsgerichte en creatieve coaching.

‘Great things never came from comfort zones’

Inschrijven: info@yoga-breukelen.nl