Yin therapie en coaching


Bij Yoga Breukelen is ook de mogelijkheid voor individuele lessen, zowel voor YIN
 therapie als voor coaching. Dit kan in de studio in Breukelen, de praktijk in Loenen of op een door jou gewenste locatie.

Bewegen en ontspannen helpt vele klachten te verminderen of te voorkomen. Soms kan er een klacht zijn die individuele aandacht en behandeling vraagt. YIN Therapie/ YIN Medicine kan dan uitkomst bieden. Afhankelijk van de klacht en de oorzaak daarvan, kan dan individueel YIN Yoga, functionele osteopatie, shiatsu massage en of life style coaching in gezet worden. Soms is een klacht niet fysiek, maar wordt wel lichaamsgerichte coaching ingezet. Vaak is iemand met een sessie of vijf zover dat hij of zij in een groep of zelf prima verder kan.

Voorbeelden van klachten zijn stress of burn-out, frozen shoulder, nek- schouderklachten, lage rugpijn, slecht slapen, bekken(bodem)problematiek, ademhalingsproblemen, reuma, artrose, migraine, en  herstellen na periode van ziekte of trauma. 

Overigens hoef je niet perse klachten te hebben, ook als je het gewoon fijn vindt om prive les te krijgen, is dat mogelijk.  

Natasja is YIN therapeute, trainer-coach en yoga docente en  begeleidt  volwassenen en kinderen in hun groei- en herstel proces, via yoga, YIN therapie, lichaamsgerichte- en creatieve coaching.

Je bent van harte welkom!

Contact: info@yoga-breukelen.nl

‘Great things never came from comfort zones’