Yoga bij Yoga Breukelen Yoga Loenen

Yoga betekent: verbinden. Verbinden van lichaam en geest, verbinden met jezelf, met de ander en de wereld om je heen. Bij ons is dat dan ook de kern van alle lessen: verbinding.

In de drukte van alle dag, vergeten we soms om stil te staan bij wie we ten diepste zijn en wat we werkelijk nodig hebben. Yoga laat je voelen wat goed voor je is en wat niet. Yoga leert je je grenzen te herkennen en deze te respecteren, helpt je om minder te oordelen naar je zelf en anderen, waardoor je minder strijd en weerstand tegen zult komen. Zo houd je meer energie over om het leven te leiden dat bij je past.

Yoga draagt bij aan een betere gezondheid en kan uitkomst bieden bij vele klachten als moeite met slapen, concentratie, overprikkeling door hoog sensitiviteit, nek-, schouder- en rugpijnen, oververmoeidheid, hoofdpijn en stress. Maar het is vooral heerlijk om te doen. Kortom, yoga is: meer innerlijke rust en genieten!

De lessen bij Yoga Breukelen zijn voor iedereen: voor beginners en gevorderden. Ook als je specifieke klachten hebt, ben je van harte welkom. Je hoeft niet  lenig of soepel te zijn om deel te kunnen nemen: wij passen een houding aan aan een leerling, zodat ieder uitgedaagd wordt binnen zijn of haar eigen mogelijkheden. Vraag ons gerust om advies: alle docenten zijn erkend geschoold en zeer ervaren, zodat zij weten wat wel en wat vooral niet te doen en welke les geschikt is of wat minder. Eventueel verwijzen wij u door naar een huisarts of specialist.

Vormen van yoga die Yoga Breukelen aanbieden zijn: hatha yoga, hatha flow, yin, yoga nidra en yin therapie. Contact: natasja@yoga-breukelen.nl

‘Als je de controle loslaat, gebeuren de mooiste dingen’.