Yin yoga

Yin yoga is de rustige tegenhanger van het snelle yang Westerse leven: alles verloopt rustig. Waar yang vormen als power yoga of ashtanga zich richten op krachtinspanning en spieren, richt yin zich juist alleen op ontspanning. Houdingen worden passief en lang (3-5 minuten) uitgevoerd. Zo komt er energie op gang en worden diepere lagen dan spieren alleen (bindweefsel!) aangesproken. Dat geeft ruimte, in gewrichten, het hele lichaam en de geest. Het lichaam als geheel wordt mobiler en flexibeler. Mensen ervaren na yin yoga ruimte en ontspanning in de breedste zin van het woord. Yin is ook zeer heilzaam bij specifieke fysieke klachten. 

Wanneer en waar?
Kijk op het Lesrooster.

Yin Winter XL Workshop:
Diep en lang in houdingen verblijven en discomfort opzoeken om zo op het bindweefsel te werken en daarmee rust en ruimte te creëren in je lijf en in je hoofd.

Meridianen van de zomer: hart en dunne darm, element vuur. Je zomer modus behouden: ontspannen met yin!
Yoga Breukelen, 11.03.2018, 10.30-13.00 uur, €30,- p.p.

Yoga Nidra XS;
In Yoga Nidra, of ‘Yoga slaap’ bereik je een diepe ontspanning, doordat je werkt op bewust, onbewust en onderbewust niveau. Geweldig om je accu op te laden en een positieve stap te zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Voor iedereen die bekend is met Yoga Nidra.
Yoga Loenen, 02.02.2018, 19.45-21.30 uur, €25,- p.p.

‘Great things never came from comfortzones’

Inschrijven: info@yoga-breukelen.nl