Volwassenen

Yoga bij YIN Breukelen

‘Rust in jezelf, balans in je leven’

Yoga. Juist nu. In de drukte van alle dag, en in een continu veranderende wereld, vergeten we soms om stil te staan bij wie we ten diepste zijn en wat we werkelijk nodig hebben. Yoga helpt je te voelen wat goed voor je is, je grenzen herkennen en deze te respecteren. Yoga helpt je om te accepteren, los te laten, minder te oordelen: naar je zelf en anderen. Hierdoor zul je minder strijd en weerstand ervaren en houd je meer energie over om het leven te leiden dat bij je past. Kortom: yoga brengt meer genieten en levensplezier!

Yoga vermindert stress en voedt het immuunsysteem en  draagt daarmee bij aan een betere gezondheid. Bovendien kan yoga, uitkomst bieden bij vele klachten als moeite met slapen, concentratie, overprikkeling door hoog sensitiviteit, nek-,schouder-, en rugpijnen, oververmoeidheid, hoofdpijn en stress. Maar bovenal is yoga vooral heerlijk om te doen!

De yoga- en pilates lessen bij YIN Breukelen zijn voor iedereen: er wordt gedifferentieerd lesgegeven, dus beginners én meer ervaren yogi’s zijn van harte welkom. Ook (misschien wel juist;-)) als je specifieke klachten hebt, kun je met een gerust hart deelnemen aan de lessen: alle docenten zijn ervaren en erkend geschoold, zodat zij weten wat wel en wat vooral niet te doen. Eventueel verwijzen wij u door naar een huisarts of andere specialist.

YIN Breukelen heeft verschillende yoga- en pilates lessen op het rooster staan, verdeeld over zes dagen van de week. Probeer gerust verschillende yoga stijlen of pilates uit.

‘Yoga is the practice of tolerating the concequences of being yourself’