Tiener aerial yoga

Tiener zijn is leuk. Je wereld wordt steeds groter. Maar als tiener heb je ook veel om mee te dealen. Een veranderend lichaam, eisen die gesteld worden, prestatie druk, school, je ouders, leeftijdgenoten en de maatschappij en de keuzes die je daarin te maken hebt. Prikkels en nog eens prikkels. Dat kan een overweldigd gevoel met gemengde emoties of onzekerheid met zich mee brengen. Faalangst of twijfel. Het valt immers niet altijd mee om je eigen pad te kiezen en je te ontwikkelen tot de mens die je bent en dan ook nog te genieten.

Te groot om nog kind genoemd te willen worden en net te jong om al volwassen te zijn. Waar sta je eigenlijk als tiener in deze tijd?

In tieneryoga wordt aan bovenstaande thema’s aandacht besteed. Plezier en herkenning helpt je te ontspannen. Door bepaalde houdingen en bewegingen, wordt de energie in banen geleid. Tieners vinden een stukje rust. Bij tieneryoga voelen tieners zich vrijer om te zijn wie ze zijn. En bovenal is tieneryoga leuk en heerlijk om te doen

 ‘Niet perfect is ook goed’

Inschrijven: info@yoga-breukelen.nl