Over ons

Yoga Breukelen Yoga Loenen staat voor rust en ruimte. Wij bieden persoonlijke, deskundige aandacht. Met een team van zes vaste enthousiaste professionals en vijf vaste invallers staan wij iedere les klaar om onze liefde voor yoga, docenteschap en mensen te delen. Niet vanuit ons hoofd, maar vooral vanuit ons hart.

Door ons ieder jaar bij te scholen en regelmatig intervisie met elkaar te hebben, is Yoga Breukelen en Yoga Loenen voorzien van de laatste kennis en inzichten op het gebied van yoga, leren, groei en ontwikkeling. En, misschien nog wel belangrijker: wij prediken niet alleen onze visie, maar leven hem ook zelf. Met vallen en opstaan. Ook yoga docenten zijn gelukkig vooral ook mensen… Naast lesgeven, onderwerpen wij onszelf ook telkens weer aan lessen, meditatie, scholing en zelfreflectie. Zo brengen wij persoonlijke aandacht, kwaliteit, rust en ruimte. Dát is onze kracht. Zo weet je je als klant bij ons veilig en deskundig begeleid bij jouw vraag en behoefte.

Iedereen binnen Yoga Breukelen werkt onder dezelfde visie: ieder mens is anders en heeft daarom ook iets anders nodig. Daarom passen wij houdingen en lessen aan aan de mens, niet andersom. Binnen een les wordt dan ook gedifferentieerd lesgegeven. Een houding wordt fysiek vanuit de basis opgebouwd, zodat je de essentie van de houding ook werkelijk kunt ervaren en er de vruchten van kunt plukken. En hoewel iedere docent werkt  binnen de kaders van Yoga Breukelen, is iedere docent anders en heeft je ook weer iets anders te brengen. Vandaar dat wij je aanraden meerdere lessen uit te proberen om zelf te kunnen kiezen wat past bij wat jij nodig hebt en prettig vindt.

Namasté,

Natasja van der Loo – Hamstra (docente en eigenaresse)

www.yoga-breukelen.nl

info@yoga-breukelen.nl

tel. 06 44604987

 ‘Succes lays in loving what you do’.