Hatha yoga

Deze klassieke en eeuwenoude vorm van yoga, is een combinatie van fysieke oefeningen (asana’s), ademhalingsoefeningen (pranayama’s), ontspanning- en stilte oefeningen (meditatie), waarmee je meer lichaamsbewustzijn krijgt. Je leert bij hatha yoga, net als bij andere vormen van yoga, luisteren naar je lichaam, wat de kans op klachten vermindert. Je wordt soepeler, leniger en sterker, waardoor je meer balans en rust in je leven ervaart. 

De houdingen in hatha yoga zijn voornamelijk niet-bewegende asana’s. Er zijn zachte hatha yoga lessen en wat stevigere lessen. De hatha flow yoga lessen zijn wat dynamischer dan de hatha lessen, maar bevatten veel dezelfde asana’s.

Agenda Winter 2018 Yoga Breukelen & Yoga Loenen Workshops:

Yin Winter XL Workshop:
In yin yoga verblijf je lang en diep in de yoga houdingen, waardoor je verder gaat dan spierweefsel: je komt in het bindweefsel. Deze meditatieve, intense vorm van yoga is een tegenhanger van alle yang in ons hedendaagse leven. Yin yoga creëert rust en ruimte in je lijf en in je hoofd.

Yoga Breukelen, 11.03.2018, 10.30-13.00 uur uur, €30,- p.p.

Yoga Nidra
In Yoga Nidra, of ‘Yoga slaap’ bereik je een diepe ontspanning, doordat je werkt op bewust, onbewust en onderbewust niveau. Geweldig om je accu op te laden en een positieve stap te zetten in je persoonlijke ontwikkeling.
Yoga Loenen, 02.02.2018, van 19.45 tot 21.30 uur, €25,- p.p.

‘Dans met je hart, en je voeten zullen volgen’.

 

Inschrijven: info@yoga-breukelen.nl